چطور هلو کتنا (آلوچه و دلار) کوبیده درست کنم؟
با هم هلو کتنا درست کنیم
با هم هلو کتنا درست کنیم
چای یکی از نوشیدنی های محبوب ما ایرانی ها است. اما استفاده از آن آدابی دارد که اگر رعایت نشود ممکن است عوارضی با خود به همراه داشته باشد. بسیاری از افراد به دلیل تنبلی، چای مانده از ساعت های گذشته و یا روز گذشته را استفاده می کنند. این در حالی است که از مضرات آن آگاه نیستند. این افراد بهتر است بدانند بامصرف چای کهنه دم مواد سمی در بدنشان تولید می شود و اثرات جبران ناپذیری برای آنها به همراه دارد.
بسیاری از مردم هر روزه چای دم می کنند و می نوشند اما با شیوه صحیح دم کردن این نوشیدنی پرطرفدار آشنایی ندارند. از آنجایی که تبخ هر غذایی آدابی دارد، دم کردن چای نیز آداب خود را دارد و با انجام صحیح این آداب به بهترین شکل ممکن از نوشیدن چای لذت ببرید.
برای دم کردن چای به نکات زیر عمل کنید:
اگر میخواهید از فواید چای سبز بهره مند شوید، آداب دم کردن چای سبز را رعایت کنید. باید بدانید شیوه دم کردن چای سبز نسبت به چای سیاه تفاوت دارد. علت تلخی چای سبز، اشتباه شما در شیوه دو کردن چای است. ما در این مقاله شیوه صحیح دم کردن چای سبز را به شما آموزش می دهیم تا در نهایت چای خوش طعمی داشته باشید.
نگهداری از هر مواد خوراکی آدابی دارد که چای نیز از این قضیه مستثنی نیست. بنابر این با یادگیری و انجام آداب نگه داری از چای خشک از تخریب آن جلوگیری کنید.
زندگی سالم یکی از دغدغه های اصلی انسان ها در این روزها است. افراد برای فرار از محصولات فراوری شده به دنبال محصولاتی هستند که در آن اثری از سموم و عافات نباشد. به همین جهت به دنبال محصولاتی هستند که کاملا ارگانیک بوده و کمترین ضرر را برایشان داشته باشد. چای ، بخش مهمی از مصارف روزانه ی هر ایرانی است که جایگاه ویژه ای در میان مردم ما دارد. ارگانیک بودن چای یکی از نکته هایی است که هر طرفدار چای به دنبال آن است تا از طعم واقعی چای سالم لذت ببرد.
فواید چای سبز بسیار است. شاید مهمترین دلیلی که باعث میشود همیشه سماور خانهتان گرم باشد یا اینکه سر کار همیشه یک لیوان چای روی میزتان باشد، خاصیت آرام بخش بودن آن است. اگر نظر ما را میپرسید، تمام خواص چای یک طرف قرار دارد و این خاصیت چای یک طرف دیگر؛ اما باید بدانید که این نوشیدنی، مزیتهای دیگری هم دارد. در این بخش برخی از فواید آن را به شما معرفی میکنیم.
گیاه چای دارای 30 نوع آنتی اکسیدان است و بررسی ها نشان داده مصرف حداقل یک لیوان چای در روز از ابتلا به سرطان کلیه می کاهد. همچنین ترکیب این نوشیدنی گوارا با دیگر دمنوش ها خواص درمانی بالایی ایجاد می کند.
بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش ریسک سرطان تخمدان، بالا بردن ایمنی، بهبود سلامت استخوان، هاضمه سالم و بهبود هضم غذا، کاهش کلسترول، کاهش خطر سنگ کلیه، ایجاد حس شادی و آرامش، کاهش وزن از فواید نوشیدن چای است.
آخرین دیدگاهها