آموزش دم کردن چای سبز
آموزش دم کردن چای سبز

اگر میخواهید از فواید چای سبز بهره مند شوید، آداب دم کردن چای سبز را رعایت کنید. باید بدانید شیوه دم کردن چای سبز نسبت به چای سیاه تفاوت دارد. علت تلخی چای سبز، اشتباه شما در شیوه دو کردن چای است. ما در این مقاله شیوه صحیح دم کردن چای سبز را به شما آموزش می دهیم تا در نهایت چای خوش طعمی داشته باشید.

در حالت کلی، شما می‌توانید چای سبز را از طریق دم کردن برگ‌های چای سبز، چای سبز کیسه‌ای و یا پودر چای سبز آماده و دم کنید. هر سه این موارد شیوه دمکردن مشابهی دارند. نکتا ای که باید توجه داشته باشید این است که نباید چای سبز را روی کتری دم کنید و برای فرایند مصرف چای سبز طبق شیوه زیر عمل کنید.

موارد مورد نیاز:

چای سبز

آب

لیوان چای

قوری چای

صافی چای

طرز تهیه:

ابتدا آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

زیر آب را خاموش کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا دمای آن کمی کاهش یابد و به حدود ۸۰ درجه برسد.

به ازای هر لیوان آب، ۱ قاشق چای‌خوری چای سبز داخل قوری بریزید.

آب ۸۰ درجه را به قوری اضافه کنید.

۲ تا ۸ دقیقه زمان دهید تا چای سبزتان دم بکشد.

بعد از دم کشیدن چای، برگ‌های چای سبز را از آب جدا کنید تا چایتان تلخ نشود. به منظور راحت‌تر شدن انجام این کار، می‌توانید از یک صافی برای ریختن چای سبز در قوری یا فنجان استفاده کنید.

چای سبز خوش‌طعم شما آماده است می‌توانید آن را میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

My Cart (0 items)

No products in the cart.